Cristin-resultat-ID: 1363520
Sist endret: 23. juni 2016, 09:43
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2016

Optimal boundary control of a contact thawing process for foodstuff

Bidragsytere:
  • Christoph Josef Backi
  • John Leth og
  • Jan Tommy Gravdahl

Presentasjon

Navn på arrangementet: 11th IFAC Symposium on Dynamics and Control of Process Systems, including Biosystems (DYCOPS-CAB 2016)
Sted: Trondheim
Dato fra: 6. juni 2016
Dato til: 8. juni 2016

Arrangør:

Arrangørnavn: Norsk forening for automatisering

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Optimal boundary control of a contact thawing process for foodstuff

Bidragsytere

Christoph Josef Backi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for kjemisk prosessteknologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

John Leth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Aalborg Universitet

Jan Tommy Gravdahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for teknisk kybernetikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3