Cristin-resultat-ID: 1365867
Sist endret: 2. juni 2017, 13:47
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Survival of lactic acid and propionibacteria in low- and full-fat Dutch-type cheese during human digestion ex vivo

Bidragsytere:
  • Aleksandra Martinovic
  • ME Brede
  • Gerd Elisabeth Vegarud
  • Hilde Marit Østlie
  • Judith Narvhus og
  • Siv Borghild Skeie

Tidsskrift

Letters in Applied Microbiology
ISSN 0266-8254
e-ISSN 1472-765X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2016
Trykket: 2016
Volum: 62
Hefte: 5
Sider: 404 - 410

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84963568689

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Survival of lactic acid and propionibacteria in low- and full-fat Dutch-type cheese during human digestion ex vivo

Bidragsytere

Aleksandra Martinovic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Montenegro

ME Brede

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Gerd Elisabeth Vegarud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Hilde Marit Østlie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Judith Narvhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »