Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1365867
Sist endret:
2. juni 2017, 13:47
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Survival of lactic acid and propionibacteria in low- and full-fat Dutch-type cheese during human digestion ex vivo
Aleksandra Martinovic
ME Brede
Gerd Elisabeth Vegarud
Hilde Marit Østlie
Judith Narvhus
og
Siv Borghild Skeie
Tidsskrift
Tidsskrift
Letters in Applied Microbiology
ISSN 0266-8254
e-ISSN 1472-765X
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2016
Trykket: 2016
Volum: 62
Hefte: 5
Sider: 404 - 410
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/lam.12561
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84963568689
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Survival of lactic acid and propionibacteria in low- and full-fat Dutch-type cheese during human digestion ex vivo
Bidragsytere
Bidragsytere
Aleksandra Martinovic
Forfatter
ved Montenegro
ME Brede
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Gerd Elisabeth Vegarud
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Hilde Marit Østlie
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Judith Narvhus
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »