Cristin-resultat-ID: 1365879
Sist endret: 2. juni 2017, 13:47
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Optimization of protein fractionation by skim milk microfiltration: Choice of ceramic membrane pore size and filtration temperature

Bidragsytere:
  • Camilla Elise Jørgensen
  • Roger K. Abrahamsen
  • Elling-Olav Rukke
  • Anne-Grethe Johansen
  • Reidar Barfod Schüller og
  • Siv Borghild Skeie

Tidsskrift

Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2016
Volum: 99
Hefte: 8
Sider: 6164 - 6179
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84971597509

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Optimization of protein fractionation by skim milk microfiltration: Choice of ceramic membrane pore size and filtration temperature

Bidragsytere

Camilla Elise Jørgensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Roger K. Abrahamsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Elling-Olav Rukke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Anne-Grethe Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Reidar Barfod Schüller

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »