Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1365879
Sist endret:
2. juni 2017, 13:47
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Optimization of protein fractionation by skim milk microfiltration: Choice of ceramic membrane pore size and filtration temperature
Camilla Elise Jørgensen
Roger K. Abrahamsen
Elling-Olav Rukke
Anne-Grethe Johansen
Reidar Barfod Schüller
og
Siv Borghild Skeie
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2016
Volum: 99
Hefte: 8
Sider: 6164 - 6179
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3168/jds.2016-11090
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84971597509
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Optimization of protein fractionation by skim milk microfiltration: Choice of ceramic membrane pore size and filtration temperature
Bidragsytere
Bidragsytere
Camilla Elise Jørgensen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Roger K. Abrahamsen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Elling-Olav Rukke
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Anne-Grethe Johansen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Reidar Barfod Schüller
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »