Cristin-resultat-ID: 1373333
Sist endret: 19. september 2017, 21:29
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Reducing production of taste and odor by deep-living cyanobacteria in drinking water reservoirs by regulation of water level

Bidragsytere:
  • Ming Su
  • Dongmin Jia
  • Jianwei Yu
  • Rolf David Vogt
  • Jingshi Wang
  • Wei An
  • mfl.

Tidsskrift

Science of the Total Environment
ISSN 0048-9697
e-ISSN 1879-1026
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2016
Trykket: 2017
Volum: 574
Sider: 1477 - 1483

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84994031575

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reducing production of taste and odor by deep-living cyanobacteria in drinking water reservoirs by regulation of water level

Bidragsytere

Ming Su

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chinese Academy of Sciences

Dongmin Jia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kina

Jianwei Yu

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chinese Academy of Sciences
Aktiv cristin-person

Rolf David Vogt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo

Jingshi Wang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kina
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »