Cristin-resultat-ID: 1380967
Sist endret: 2. juni 2017, 13:50
Resultat
Faglig foredrag
2016

Vitamin K in Norwegian beef

Bidragsytere:
  • Rune Rødbotten
  • Anna Haug
  • Bjørg Egelandsdal
  • Marije Oostindjer
  • Ellen Margrethe Hovland og
  • Bente Kirkhus

Presentasjon

Navn på arrangementet: Healthy nutrients in food
Sted: Ås
Dato fra: 12. mai 2016
Dato til: 12. mai 2016

Arrangør:

Arrangørnavn: Norwegian University of Life Sciences

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Vitamin K in Norwegian beef

Bidragsytere

Rune Rødbotten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Anna Haug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Bjørg Egelandsdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Marije Oostindjer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Ellen Margrethe Hovland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »