Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1381264
Sist endret:
2. juni 2017, 13:50
Resultat
Mastergradsoppgave
2016
The effect of different Packaging Materials on the Quality of Stabburets “Fersk Leverpostei” during Cold storage at 4°C
Trine Sjaastad
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NMBU
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2016
Antall sider: 100
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The effect of different Packaging Materials on the Quality of Stabburets “Fersk Leverpostei” during Cold storage at 4°C
Bidragsytere
Bidragsytere
Marit Kvalvåg Pettersen
Veileder
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Trine Sjaastad
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
2
av
2