Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1389281
Sist endret:
5. oktober 2016, 03:03
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016
Naturalness and benefits in the debate on genetic modification
Bjørn Kåre Myskja
Bok
Bok
Food Futures. Ethics, Science & Culture
ISBN:
978-90-8686-288-7
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
Sider: 523 - 528
ISBN:
978-90-8686-288-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-90-8686-288-7
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Naturalness and benefits in the debate on genetic modification
Bidragsytere
Bidragsytere
Bjørn Kåre Myskja
Forfatter
ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Food Futures. Ethics, Science & Culture.
Olsson, I. Anna S.; Araújo, Sofia M.; Vieira, M. Fátima. 2016, Wageningen Academic Publishers.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1