Cristin-resultat-ID: 1389281
Sist endret: 5. oktober 2016, 03:03
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016

Naturalness and benefits in the debate on genetic modification

Bidragsytere:
  • Bjørn Kåre Myskja

Bok

Food Futures. Ethics, Science & Culture
ISBN:
  • 978-90-8686-288-7

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
Sider: 523 - 528
ISBN:
  • 978-90-8686-288-7

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Naturalness and benefits in the debate on genetic modification

Bidragsytere

Bjørn Kåre Myskja

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Food Futures. Ethics, Science & Culture.

Olsson, I. Anna S.; Araújo, Sofia M.; Vieira, M. Fátima. 2016, Wageningen Academic Publishers. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1