Cristin-resultat-ID: 1403509
Sist endret: 11. januar 2017, 11:04
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Atlantic salmon (Salmo salar) require increased dietary levels of B-vitamins when fed diets with high inclusion of plant based ingredients

Bidragsytere:
  • Gro Ingunn Hemre
  • Erik-Jan Lock
  • Pål Asgeir Olsvik
  • Kristin Hamre
  • Marit Espe
  • Bente Elisabeth Torstensen
  • mfl.

Tidsskrift

PeerJ
ISSN 2167-8359
e-ISSN 2167-8359
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Volum: 2016
Hefte: 9
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84991407686

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Atlantic salmon (Salmo salar) require increased dietary levels of B-vitamins when fed diets with high inclusion of plant based ingredients

Bidragsytere

Gro Ingunn Hemre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Erik Jan Robert Lock

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Erik-Jan Lock
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Pål Asgeir Olsvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Kristin Hamre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Marit Espe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »