Cristin-resultat-ID: 1406298
Sist endret: 2. juni 2017, 13:50
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2016

Fractionation by microfiltration: effect of casein micelle size on composition and rheology of high protein, low fat yoghurt

Bidragsytere:
  • Camilla Elise Jørgensen

Presentasjon

Navn på arrangementet: NIZO Dairy Conference, melkeproteiningredienser i Singapore 8-10 november 2016.
Sted: Singapore
Dato fra: 8. november 2016
Dato til: 10. november 2016

Arrangør:

Arrangørnavn: NIZO

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fractionation by microfiltration: effect of casein micelle size on composition and rheology of high protein, low fat yoghurt

Bidragsytere

Camilla Elise Jørgensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1