Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1420830
Sist endret:
4. januar 2017, 13:43
Resultat
Poster
2015
POSTPRANDIAL SATIETY PERCEPTION OF OAT AND WHEAT PORRIDGES IN RELATION TO VISCOSITY
Ida Synnøve Bårvåg Grini
Bente Kirkhus
L. Demonteil
Stefan Sahlstrøm
og
Valerie Lengard Almli
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 12th European Nutrition Conference FENS 2015
Sted: Berlin
Dato fra:
20. oktober 2015
Dato til:
23. oktober 2015
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2015
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
POSTPRANDIAL SATIETY PERCEPTION OF OAT AND WHEAT PORRIDGES IN RELATION TO VISCOSITY
Bidragsytere
Bidragsytere
Ida Synnøve Bårvåg Grini
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Bente Kirkhus
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
L. Demonteil
Forfatter
Stefan Sahlstrøm
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Valerie Lengard Almli
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
5
av
5