Cristin-resultat-ID: 1437794
Sist endret: 2. mai 2017, 16:39
Resultat
Fagbok
2017

Food Waste Reduction and Valorisation. Sustainability Assessment and Policy Analysis

Bidragsytere:
  • Piergiuseppe Morone
  • Franka Papendiek og
  • Valentina Elena Tartiu

Utgiver/serie

Utgiver

Springer
NVI-nivå 1

Om resultatet

Fagbok
Publiseringsår: 2017
Antall sider: 327
ISBN: 978-3-319-50087-4

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food Waste Reduction and Valorisation. Sustainability Assessment and Policy Analysis

Bidragsytere

Piergiuseppe Morone

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Università degli Studi di Roma 'La Sapienza'

Franka Papendiek

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Valentina Elena Tartiu

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Senter for teknologi, innovasjon og kultur ved Universitetet i Oslo
1 - 3 av 3

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Grassroots Innovations and the Transition Towards Sustainability: Tackling the Food Waste Challenge.

Tartiu, Valentina Elena; Morone, Piergiuseppe. 2017, Springer. UIO, UdSdRLSFaglig kapittel
1 - 1 av 1