Cristin-resultat-ID: 1438001
Sist endret: 16. januar 2021, 12:05
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016

Art and design visions of future foods: de-extinction and in vitro meat

Bidragsytere:
  • Nora Sørensen Vaage

Bok

Food Futures. Ethics, Science & Culture
ISBN:
  • 978-90-8686-288-7

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
Sider: 259 - 264
ISBN:
  • 978-90-8686-288-7

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Art and design visions of future foods: de-extinction and in vitro meat

Bidragsytere

Nora Sørensen Vaage

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for vitenskapsteori ved Universitetet i Bergen
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Food Futures. Ethics, Science & Culture.

Olsson, I. Anna S.; Araújo, Sofia M.; Vieira, M. Fátima. 2016, Wageningen Academic Publishers. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1