Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1438001
Sist endret:
16. januar 2021, 12:05
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016
Art and design visions of future foods: de-extinction and in vitro meat
Nora Sørensen Vaage
Bok
Bok
Food Futures. Ethics, Science & Culture
ISBN:
978-90-8686-288-7
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
Sider: 259 - 264
ISBN:
978-90-8686-288-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-90-8686-288-7
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Art and design visions of future foods: de-extinction and in vitro meat
Bidragsytere
Bidragsytere
Nora Sørensen Vaage
Forfatter
ved Senter for vitenskapsteori ved Universitetet i Bergen
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Food Futures. Ethics, Science & Culture.
Olsson, I. Anna S.; Araújo, Sofia M.; Vieira, M. Fátima. 2016, Wageningen Academic Publishers.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1