Cristin-resultat-ID: 1460150
Sist endret: 17. november 2017, 14:18
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Requirements of n-3 very long-chain PUFA in Atlantic salmon (Salmo salar L): effects of different dietary levels of EPA and DHA on fish performance and tissue composition and integrity

Bidragsytere:
  • Marta Bou
  • Gerd Marit Berge
  • Grete Bæverfjord
  • Trygve Sigholt
  • Tone-Kari K Østbye
  • Odd Helge Romarheim
  • mfl.

Tidsskrift

British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2017
Volum: 117
Hefte: 1
Sider: 30 - 47
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85010866492

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Requirements of n-3 very long-chain PUFA in Atlantic salmon (Salmo salar L): effects of different dietary levels of EPA and DHA on fish performance and tissue composition and integrity

Bidragsytere

Marta Bou

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Gerd Marit Berge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Grete Bæverfjord

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Trygve Sigholt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioMar

Tone-kari K Østbye

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Tone-Kari K Østbye
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »