Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1460150
Sist endret:
17. november 2017, 14:18
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Requirements of n-3 very long-chain PUFA in Atlantic salmon (Salmo salar L): effects of different dietary levels of EPA and DHA on fish performance and tissue composition and integrity
Marta Bou
Gerd Marit Berge
Grete Bæverfjord
Trygve Sigholt
Tone-Kari K Østbye
Odd Helge Romarheim
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2017
Volum: 117
Hefte: 1
Sider: 30 - 47
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1017/S0007114516004396
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2469682
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85010866492
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Requirements of n-3 very long-chain PUFA in Atlantic salmon (Salmo salar L): effects of different dietary levels of EPA and DHA on fish performance and tissue composition and integrity
Bidragsytere
Bidragsytere
Marta Bou
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Gerd Marit Berge
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Grete Bæverfjord
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Trygve Sigholt
Forfatter
ved BioMar
Tone-kari K Østbye
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Tone-Kari K Østbye
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »