Cristin-resultat-ID: 1471833
Sist endret: 24. mai 2017, 14:40
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017

Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product.

Bidragsytere:
  • Marit Kvalvåg Pettersen
  • Julie Nilsen-Nygaard
  • Kristian Hovde Liland og
  • Anlaug Ådland Hansen

Presentasjon

Navn på arrangementet: 28th IAPRI Symposium on packaging
Sted: Lausanne
Dato fra: 9. mai 2017
Dato til: 12. mai 2017

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product.

Bidragsytere

Marit Kvalvåg Pettersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Julie Nilsen-Nygaard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Kristian Hovde Liland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Anlaug Ådland Hansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1 - 4 av 4