Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1471833
Sist endret:
24. mai 2017, 14:40
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017
Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product.
Marit Kvalvåg Pettersen
Julie Nilsen-Nygaard
Kristian Hovde Liland
og
Anlaug Ådland Hansen
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 28th IAPRI Symposium on packaging
Sted: Lausanne
Dato fra:
9. mai 2017
Dato til:
12. mai 2017
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product.
Bidragsytere
Bidragsytere
Marit Kvalvåg Pettersen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Julie Nilsen-Nygaard
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Kristian Hovde Liland
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Anlaug Ådland Hansen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1
-
4
av
4