Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1477276
Sist endret:
17. april 2018, 09:19
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017
Dietary fat can modify the mRNA levels of inflammation markers in Salmo salar
Mahsa Jalili
Yang Jin
Yngvar Olsen
og
Atle M. Bones
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 7th International Conference on Aquaculture & Fisheries
Sted: Rome
Dato fra:
19. oktober 2017
Dato til:
21. oktober 2017
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Dietary fat can modify the mRNA levels of inflammation markers in Salmo salar
Bidragsytere
Bidragsytere
Mahsa Jalili
Forfatter
ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo
Yang Jin
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Yngvar Olsen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Atle Magnar Bones
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Atle M. Bones
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4