Cristin-resultat-ID: 1477276
Sist endret: 17. april 2018, 09:19
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017

Dietary fat can modify the mRNA levels of inflammation markers in Salmo salar

Bidragsytere:
  • Mahsa Jalili
  • Yang Jin
  • Yngvar Olsen og
  • Atle M. Bones

Presentasjon

Navn på arrangementet: 7th International Conference on Aquaculture & Fisheries
Sted: Rome
Dato fra: 19. oktober 2017
Dato til: 21. oktober 2017

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Dietary fat can modify the mRNA levels of inflammation markers in Salmo salar

Bidragsytere

Mahsa Jalili

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo

Yang Jin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Yngvar Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Atle Magnar Bones

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Atle M. Bones
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4