Cristin-resultat-ID: 1477616
Sist endret: 20. juni 2017, 15:00
Resultat
Rapport
2012

Hva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske epler

Bidragsytere:
  • Anna Birgitte Milford

Utgiver/serie

Utgiver

Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning

Serie

Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
ISSN 0805-9691

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2012
Hefte: 05
Antall sider: 31
ISBN: 978-82-7077-820-1
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Bedriftsøkonomi

Emneord

Økologisk mat • Matemballasje

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Hva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske epler

Sammendrag

Denne rapporten er en oppsummering av et delprosjekt som ble gjennomført i forbindelse med samarbeidsprosjektet «Norsk økologisk frukt til forbrukar». Prosjektet ble gjennomført i samarbeid med BAMA og butikkjeden Safari i Bergen. Formålet med delprosjektet var først og fremst å finne ut hva som hadde størst omsetning av norske økologiske epler i løsvekt og pakke. I tillegg skal prosjektet gi en oversikt over verdikjeden for norske økologiske epler.

Bidragsytere

Anna Birgitte Milford

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 1 av 1