Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1477616
Sist endret:
20. juni 2017, 15:00
Resultat
Rapport
2012
Hva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske epler
Anna Birgitte Milford
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning
Serie
Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
ISSN 0805-9691
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2012
Hefte: 05
Antall sider: 31
ISBN: 978-82-7077-820-1
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-7077-820-1
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2449077
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Bedriftsøkonomi
Emneord
Økologisk mat • Matemballasje
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Hva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske epler
Sammendrag
Denne rapporten er en oppsummering av et delprosjekt som ble gjennomført i forbindelse med samarbeidsprosjektet «Norsk økologisk frukt til forbrukar». Prosjektet ble gjennomført i samarbeid med BAMA og butikkjeden Safari i Bergen. Formålet med delprosjektet var først og fremst å finne ut hva som hadde størst omsetning av norske økologiske epler i løsvekt og pakke. I tillegg skal prosjektet gi en oversikt over verdikjeden for norske økologiske epler.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Anna Birgitte Milford
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1
-
1
av
1