Cristin-resultat-ID: 1491352
Sist endret: 12. januar 2018, 10:52
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Feeding a concentrate rich in rapeseed oil improves fatty acid composition and flavor in Norwegian goat milk

Bidragsytere:
  • Ragnhild Aabøe Inglingstad
  • Siv Borghild Skeie
  • Gerd Elisabeth Vegarud
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Yves Chilliard og
  • Margrete Eknæs

Tidsskrift

Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2017
Volum: 100
Hefte: 9
Sider: 7088 - 7105
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85023739267

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Feeding a concentrate rich in rapeseed oil improves fatty acid composition and flavor in Norwegian goat milk

Bidragsytere

Ragnhild Aabøe Inglingstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Gerd Elisabeth Vegarud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Yves Chilliard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved L'Institut national de la recherche agronomique
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »