Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1491352
Sist endret:
12. januar 2018, 10:52
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Feeding a concentrate rich in rapeseed oil improves fatty acid composition and flavor in Norwegian goat milk
Ragnhild Aabøe Inglingstad
Siv Borghild Skeie
Gerd Elisabeth Vegarud
Tove Gulbrandsen Devold
Yves Chilliard
og
Margrete Eknæs
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2017
Volum: 100
Hefte: 9
Sider: 7088 - 7105
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3168/jds.2016-12383
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85023739267
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Feeding a concentrate rich in rapeseed oil improves fatty acid composition and flavor in Norwegian goat milk
Bidragsytere
Bidragsytere
Ragnhild Aabøe Inglingstad
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Siv Borghild Skeie
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Gerd Elisabeth Vegarud
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Yves Chilliard
Forfatter
ved L'Institut national de la recherche agronomique
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »