Cristin-resultat-ID: 1492109
Sist endret: 8. september 2017, 13:02
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017

Deoxynivalenol, deoxynivalenol-3-glucoside and 3-acetyldeoxynivalenol in processed oat: effect of steaming, flaking and cooking on mycotoxin level

Bidragsytere:
  • Anastasia s. Hole
  • Ida Rud
  • Stefan Sahlstrøm
  • Lada Ivanova
  • Gunnar Sundstøl Eriksen og
  • Hege Divon

Presentasjon

Navn på arrangementet: Nordic-Baltic Fusarium Seminar
Sted: Riga
Dato fra: 9. mars 2017
Dato til: 10. mars 2017

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Deoxynivalenol, deoxynivalenol-3-glucoside and 3-acetyldeoxynivalenol in processed oat: effect of steaming, flaking and cooking on mycotoxin level

Bidragsytere

Anastasia S. Hole

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anastasia s. Hole
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Ida Rud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Stefan Sahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Lada Ivanova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi ved Veterinærinstituttet

Gunnar Sundstøl Eriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »