Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1492109
Sist endret:
8. september 2017, 13:02
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017
Deoxynivalenol, deoxynivalenol-3-glucoside and 3-acetyldeoxynivalenol in processed oat: effect of steaming, flaking and cooking on mycotoxin level
Anastasia s. Hole
Ida Rud
Stefan Sahlstrøm
Lada Ivanova
Gunnar Sundstøl Eriksen
og
Hege Divon
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Nordic-Baltic Fusarium Seminar
Sted: Riga
Dato fra:
9. mars 2017
Dato til:
10. mars 2017
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Deoxynivalenol, deoxynivalenol-3-glucoside and 3-acetyldeoxynivalenol in processed oat: effect of steaming, flaking and cooking on mycotoxin level
Bidragsytere
Bidragsytere
Anastasia S. Hole
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anastasia s. Hole
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Ida Rud
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Stefan Sahlstrøm
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Lada Ivanova
Forfatter
ved Kjemi ved Veterinærinstituttet
Gunnar Sundstøl Eriksen
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »