Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1496174
Sist endret:
21. september 2017, 09:38
Resultat
Faglig foredrag
2017
Pakking av spekemat - betydning av rest-oksygen og lys for farge og smak
Oddvin Sørheim
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Spekematsamlinga i Stavanger
Dato fra:
14. september 2017
Dato til:
14. september 2017
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Pakking av spekemat - betydning av rest-oksygen og lys for farge og smak
Bidragsytere
Bidragsytere
Oddvin Sørheim
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1
-
1
av
1