Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1496593
Sist endret:
21. september 2017, 14:55
Resultat
Rapport
2014
Innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien
Ulf Winther
Trude Olafsen
Kristian Henriksen
og
Bjørn Terje Asheim
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
SINTEF Fiskeri og havbruk
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2014
Antall sider: 73
ISBN: 978-82-14-05761-4
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-14-05761-4
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2456401
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien
Sammendrag
SINTEF Fiskeri og havbruk har sammen med professor Bjørn Asheim gjennomført en analyse av innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet. Analysen vii inngå i det faglige grunnlaget til utvalget som foretar en gjennomgang av sjømatindustriens rammevilkår. Tre områder er belyst: 1) Ressursbruk i FoU knyttet til sjømatindustrien 2) Kompetanse og attraktivitet 3) Innovasjon og innovasjonsevne i sjømatindustrien En rekke tiltak som kan styrke innovasjonsevnen i sjømatindustrien foreslås, deriblant et forslag til de fem tiltakene som bør prioriteres høyest.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Ulf Winther
Forfatter
ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean
Trude Olafsen
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Kristian Henriksen
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Bjørn Terje Asheim
Forfatter
ved Institutt for arbeidsliv og innovasjon ved Universitetet i Agder
1
-
4
av
4