Cristin-resultat-ID: 1496593
Sist endret: 21. september 2017, 14:55
Resultat
Rapport
2014

Innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien

Bidragsytere:
  • Ulf Winther
  • Trude Olafsen
  • Kristian Henriksen og
  • Bjørn Terje Asheim

Utgiver/serie

Utgiver

SINTEF Fiskeri og havbruk

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Antall sider: 73
ISBN: 978-82-14-05761-4
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien

Sammendrag

SINTEF Fiskeri og havbruk har sammen med professor Bjørn Asheim gjennomført en analyse av innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet. Analysen vii inngå i det faglige grunnlaget til utvalget som foretar en gjennomgang av sjømatindustriens rammevilkår. Tre områder er belyst: 1) Ressursbruk i FoU knyttet til sjømatindustrien 2) Kompetanse og attraktivitet 3) Innovasjon og innovasjonsevne i sjømatindustrien En rekke tiltak som kan styrke innovasjonsevnen i sjømatindustrien foreslås, deriblant et forslag til de fem tiltakene som bør prioriteres høyest.

Bidragsytere

Ulf Winther

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Trude Olafsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Kristian Henriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Aktiv cristin-person

Bjørn Terje Asheim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for arbeidsliv og innovasjon ved Universitetet i Agder
1 - 4 av 4