Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1497122
Sist endret:
22. september 2017, 15:43
Resultat
Faglig foredrag
2017
En sunnere matpakke - spekepølse med mindre salt og mettet fett. Status i prosjektet
Kirsti Greiff
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Bransjesamling Spekemat, 2017
Sted: Stavanger
Dato fra:
14. september 2017
Arrangør:
Arrangørnavn: Animalia
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
En sunnere matpakke - spekepølse med mindre salt og mettet fett. Status i prosjektet
Bidragsytere
Bidragsytere
Kirsti Greiff
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
1
av
1