Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1498361
Sist endret:
26. september 2017, 13:53
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2017
Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible
Oddvin Sørheim
Karen Wahlstrøm Sanden
Per Berg
og
Hanne Larsen
Bok
Bok
Proceedings from the Reciprocal Meat Conference 2017
ISBN:
000-00-000-0000-0
Utgiver
American Meat Science Association
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2017
Sider: 28 - 28
ISBN:
000-00-000-0000-0
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1155/2019/2171076
ORIA
Søk i ORIA med 000-00-000-0000-0
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible
Bidragsytere
Bidragsytere
Oddvin Sørheim
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Karen Wahlstrøm Sanden
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Per Berg
Forfatter
ved Nortura BA
Hanne Larsen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Proceedings from the Reciprocal Meat Conference 2017.
Powell, Thomas. 2017, USA
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1