Cristin-resultat-ID: 1498361
Sist endret: 26. september 2017, 13:53
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2017

Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible

Bidragsytere:
  • Oddvin Sørheim
  • Karen Wahlstrøm Sanden
  • Per Berg og
  • Hanne Larsen

Bok

Proceedings from the Reciprocal Meat Conference 2017
ISBN:
  • 000-00-000-0000-0

Utgiver

American Meat Science Association

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2017
Sider: 28 - 28
ISBN:
  • 000-00-000-0000-0

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible

Bidragsytere

Oddvin Sørheim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Karen Wahlstrøm Sanden

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Per Berg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nortura BA

Hanne Larsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings from the Reciprocal Meat Conference 2017.

Powell, Thomas. 2017, USAVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1