Cristin-resultat-ID: 1505304
Sist endret: 5. januar 2018, 13:08
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017

An integrated approach to assess textural changes of sous-vide cooked mackerel in relation to breakdown of its connective tissue.

Bidragsytere:
  • Janna Cropotova og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: 47th West European Fish Technologists Association Conference
Sted: Dublin
Dato fra: 9. oktober 2017

Arrangør:

Arrangørnavn: BIM Ireland

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

An integrated approach to assess textural changes of sous-vide cooked mackerel in relation to breakdown of its connective tissue.

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Janna Derks Cropotova

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2