Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1505304
Sist endret:
5. januar 2018, 13:08
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017
An integrated approach to assess textural changes of sous-vide cooked mackerel in relation to breakdown of its connective tissue.
Janna Cropotova
og
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 47th West European Fish Technologists Association Conference
Sted: Dublin
Dato fra:
9. oktober 2017
Arrangør:
Arrangørnavn: BIM Ireland
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
An integrated approach to assess textural changes of sous-vide cooked mackerel in relation to breakdown of its connective tissue.
Bidragsytere
Bidragsytere
Janna Derks Cropotova
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2