Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1506888
Sist endret:
24. januar 2018, 15:12
Resultat
Rapport
2016
Health and environmental risk assessment of microbial cleaning products. Scientific Opinion of the Panel on Microbial Ecology of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Ida Skaar
Nana Yaa Ohene Asare
Jacques Godfroid
Anders Jelmert
Bjørnar Ytrehus
Tor Gjøen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:41
Antall sider: 38
ISBN: 978-82-8259-231-4
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-231-4
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2471582
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Health and environmental risk assessment of microbial cleaning products. Scientific Opinion of the Panel on Microbial Ecology of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Ida Skaar
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Nana Yaa Boahene
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nana Yaa Ohene Asare
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Jacques Xavier Leon Godfroid
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jacques Godfroid
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for arktisk og marin biologi ved UiT Norges arktiske universitet
Anders Jelmert
Forfatter
ved Økosystemprosesser ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Bjørnar Ytrehus
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved NINA Fellestjenestene ved Norsk institutt for naturforskning
1
-
5
av
9
|
Neste
|
Siste »