Cristin-resultat-ID: 1508347
Sist endret: 24. januar 2018 14:37
Resultat
Rapport
2016

Final health and environmental risk assessment of genetically modified LLcotton25. Scientific opinion on glufosinate-tolerant, genetically modified LLcotton25 from Bayer CropScience for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (Application EFSA/GMO/NL/2005/13). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Åshild Kristine Andreassen
  • Anne Marie Bakke
  • Olavi Junttila
  • Arne Mikalsen
  • Ville Erling Sipinen
  • Rose Vikse
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:10
Antall sider: 85
ISBN: 978-82-8259-200-0
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Final health and environmental risk assessment of genetically modified LLcotton25. Scientific opinion on glufosinate-tolerant, genetically modified LLcotton25 from Bayer CropScience for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (Application EFSA/GMO/NL/2005/13). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Åshild Kristine Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for virologi ved Folkehelseinstituttet

Anne Marie Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Urho Olavi Junttila

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Olavi Junttila
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Arne Mikalsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ville Erling Sipinen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 14 | Neste | Siste »