Cristin-resultat-ID: 1509247
Sist endret: 15. februar 2018, 11:42
Resultat
Rapport
2014

Risk assessment of the biological control product “Gulløyelarver” with the active organism Chrysoperla carnea. Opinion of the Panel on Plant Protection Products of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Torsten Källqvist
  • Katrine Borgå
  • Hubert Dirven
  • Ole Martin Eklo
  • Merete Grung
  • Jan Ludvig Lyche
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:07
Antall sider: 18
ISBN: 978-82-8259-148-5
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of the biological control product “Gulløyelarver” with the active organism Chrysoperla carnea. Opinion of the Panel on Plant Protection Products of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Torsten Källqvist

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Økotoksikologi ved Norsk institutt for vannforskning
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Katrine Borgå

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for akvatisk biologi og toksikologi ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Hubert Dirven

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet

Ole Martin Eklo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Merete Grung

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for vannforskning
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »