Cristin-resultat-ID: 1509254
Sist endret: 13. april 2018, 15:22
Resultat
Rapport
2015

Food/feed and environmental risk assessment of herbicide tolerant genetically modified soybean A2704-12 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/NL/2005/18). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Åshild Kristine Andreassen
  • Anne Marie Bakke
  • Knut Helkås Dahl
  • Knut Tomas Dalen
  • Merethe Aasmo Finne
  • Arne Mikalsen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:07
Antall sider: 93
ISBN: 978-82-8259-162-1
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food/feed and environmental risk assessment of herbicide tolerant genetically modified soybean A2704-12 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/NL/2005/18). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Åshild Kristine Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for virologi ved Folkehelseinstituttet

Anne Marie Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Knut Tomas Dalen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Transgene dyr og lipidlagring ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Merethe Aasmo-Finne

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Merethe Aasmo Finne
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 14 | Neste | Siste »