Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1509254
Sist endret:
13. april 2018, 15:22
Resultat
Rapport
2015
Food/feed and environmental risk assessment of herbicide tolerant genetically modified soybean A2704-12 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/NL/2005/18). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Åshild Kristine Andreassen
Anne Marie Bakke
Knut Helkås Dahl
Knut Tomas Dalen
Merethe Aasmo Finne
Arne Mikalsen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:07
Antall sider: 93
ISBN: 978-82-8259-162-1
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-162-1
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2471522
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Food/feed and environmental risk assessment of herbicide tolerant genetically modified soybean A2704-12 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/NL/2005/18). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Åshild Kristine Andreassen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Avdeling for virologi ved Folkehelseinstituttet
Anne Marie Bakke
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Knut Helkås Dahl
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Knut Tomas Dalen
Forfatter
ved Transgene dyr og lipidlagring ved Universitetet i Oslo
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Merethe Aasmo-Finne
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Merethe Aasmo Finne
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
14
|
Neste
|
Siste »