Cristin-resultat-ID: 1510839
Sist endret: 21. september 2018, 12:17
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

High dietary arachidonic acid levels induce changes in complex lipids and immune-related eicosanoids and increase levels of oxidised metabolites in zebrafish (Danio rerio)

Bidragsytere:
  • Anne-Catrin Adam
  • Kai Kristoffer Lie
  • Mari Moren og
  • Kaja Helvik Skjærven

Tidsskrift

British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Volum: 117
Hefte: 8
Sider: 1075 - 1085

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85019147278

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

High dietary arachidonic acid levels induce changes in complex lipids and immune-related eicosanoids and increase levels of oxidised metabolites in zebrafish (Danio rerio)

Bidragsytere

Anne-Catrin Adam

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Kai Kristoffer Lie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Mari Moren

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Kaja Helvik Skjærven

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 4 av 4