Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1510839
Sist endret:
21. september 2018, 12:17
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
High dietary arachidonic acid levels induce changes in complex lipids and immune-related eicosanoids and increase levels of oxidised metabolites in zebrafish (Danio rerio)
Anne-Catrin Adam
Kai Kristoffer Lie
Mari Moren
og
Kaja Helvik Skjærven
Tidsskrift
Tidsskrift
British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Volum: 117
Hefte: 8
Sider: 1075 - 1085
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1017/S0007114517000903
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85019147278
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
High dietary arachidonic acid levels induce changes in complex lipids and immune-related eicosanoids and increase levels of oxidised metabolites in zebrafish (Danio rerio)
Bidragsytere
Bidragsytere
Anne-Catrin Adam
Forfatter
ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Kai Kristoffer Lie
Forfatter
ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet
Mari Moren
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Kaja Helvik Skjærven
Forfatter
ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1
-
4
av
4