Cristin-resultat-ID: 1510940
Sist endret: 4. februar 2018, 16:14
Resultat
Rapport
2012

Risk assessment of furan exposure in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Trine Husøy
  • Augustine Arukwe
  • Mona-Lise Binderup
  • Anne Lise Brantsæter
  • Christiane Kruse Fæste
  • Ragna Bogen Hetland
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2012
Hefte: 2012:30
Antall sider: 107
ISBN: 978-82-8259-064-8
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of furan exposure in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet

Augustine Ebeku Arukwe

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Augustine Arukwe
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Mona-Lise Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Anne Lise Brantsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet

Christiane Kruse Fæste

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 20 | Neste | Siste »