Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1510940
Sist endret:
4. februar 2018, 16:14
Resultat
Rapport
2012
Risk assessment of furan exposure in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Trine Husøy
Augustine Arukwe
Mona-Lise Binderup
Anne Lise Brantsæter
Christiane Kruse Fæste
Ragna Bogen Hetland
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2012
Hefte: 2012:30
Antall sider: 107
ISBN: 978-82-8259-064-8
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-064-8
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2465929
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of furan exposure in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Trine Husøy
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Augustine Ebeku Arukwe
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Augustine Arukwe
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Mona-Lise Binderup
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Anne Lise Brantsæter
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Christiane Kruse Fæste
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
20
|
Neste
|
Siste »