Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1511794
Sist endret:
31. januar 2019, 14:35
Resultat
Doktorgradsavhandling
2017
The influence of Product, contextual and individual characteristics on Food evaluation
Morten Heide
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
UiT Norges arktiske universitet
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2017
Antall sider: 112
ISBN: 978-82-8266-146-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8266-146-1
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The influence of Product, contextual and individual characteristics on Food evaluation
Bidragsytere
Bidragsytere
Morten Heide
Forfatter
ved Markedsforskning ved NOFIMA
Svein Ottar Olsen
Veileder
ved Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø ved UiT Norges arktiske universitet
1
-
2
av
2