Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1512855
Sist endret:
5. mars 2018, 11:14
Resultat
Rapport
2014
Benefit and risk assessment of increasing potassium by replacement of sodium chloride with potassium chloride in industrial food Production. Opinion of the Scientific Steering Committee
Wenche Frølich
Knut Helkås Dahl
Karl Fredrich Eckner
Per Ole Iversen
Georg Kapperud
Bjørn Tore Lunestad
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:27
Antall sider: 80
ISBN: 978-82-8259-094-5
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-094-5
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2465896
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Benefit and risk assessment of increasing potassium by replacement of sodium chloride with potassium chloride in industrial food Production. Opinion of the Scientific Steering Committee
Bidragsytere
Bidragsytere
Wenche Frølich
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved NHS - Institutt for ledelse og tjenesteutvikling ved Universitetet i Stavanger
Knut Helkås Dahl
Forfatter
Karl Friedrich Eckner
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Karl Fredrich Eckner
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Oslo kommune
Per Ole Iversen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Georg Kapperud
Forfatter
ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
23
|
Neste
|
Siste »