Cristin-resultat-ID: 1512855
Sist endret: 5. mars 2018, 11:14
Resultat
Rapport
2014

Benefit and risk assessment of increasing potassium by replacement of sodium chloride with potassium chloride in industrial food Production. Opinion of the Scientific Steering Committee

Bidragsytere:
  • Wenche Frølich
  • Knut Helkås Dahl
  • Karl Fredrich Eckner
  • Per Ole Iversen
  • Georg Kapperud
  • Bjørn Tore Lunestad
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:27
Antall sider: 80
ISBN: 978-82-8259-094-5
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Benefit and risk assessment of increasing potassium by replacement of sodium chloride with potassium chloride in industrial food Production. Opinion of the Scientific Steering Committee

Bidragsytere

Wenche Frølich

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NHS - Institutt for ledelse og tjenesteutvikling ved Universitetet i Stavanger

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Karl Friedrich Eckner

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Karl Fredrich Eckner
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Oslo kommune

Per Ole Iversen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo

Georg Kapperud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 23 | Neste | Siste »