Cristin-resultat-ID: 1515322
Sist endret: 17. november 2017, 13:31
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

A DSC method for determination the quality of fish oils during storage or after processing

Bidragsytere:
  • Ignat Tolstorebrov
  • Trygve M Eikevik
  • Michael Bantle
  • Tom Ståle Nordtvedt og
  • Ole Stavset

Tidsskrift

Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 2548 - 2555

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85016763979

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A DSC method for determination the quality of fish oils during storage or after processing

Bidragsytere

Ignat Tolstorebrov

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Trygve M Eikevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Michael Bantle

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ole Stavset

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 5