Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1517289
Sist endret:
13. mars 2018, 14:51
Resultat
Rapport
2009
Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Gro Ingunn Hemre
Heidi Amlund
Marit Aursand
Anne Marie Bakke
Rolf Erik Olsen
Einar Ringø
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2009
Hefte: 2009:03
Antall sider: 173
ISBN: 978-82-8082-299-4
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8082-299-4
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Gro Ingunn Hemre
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Heidi Amlund
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet
Marit Aursand
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved SINTEF AS
Anne Marie Bakke
Forfatter
ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Rolf-Erik Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »