Cristin-resultat-ID: 1517289
Sist endret: 13. mars 2018, 14:51
Resultat
Rapport
2009

Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Gro Ingunn Hemre
  • Heidi Amlund
  • Marit Aursand
  • Anne Marie Bakke
  • Rolf Erik Olsen
  • Einar Ringø
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2009
Hefte: 2009:03
Antall sider: 173
ISBN: 978-82-8082-299-4

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Gro Ingunn Hemre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Heidi Amlund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Marit Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Anne Marie Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Rolf-Erik Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »