Cristin-resultat-ID: 1518163
Sist endret: 24. november 2017, 13:42
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017

Potential of fluorescence microscopy technique to assess lipid peroxidation status in sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage.

Bidragsytere:
  • Janna Cropotova og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: The 8th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Sted: Prague
Dato fra: 7. oktober 2017
Dato til: 10. oktober 2017

Arrangør:

Arrangørnavn: Univ. Chemistry and Technol. Prague + Wageningen Univ.

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Potential of fluorescence microscopy technique to assess lipid peroxidation status in sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage.

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Janna Derks Cropotova

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2