Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1518163
Sist endret:
24. november 2017, 13:42
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2017
Potential of fluorescence microscopy technique to assess lipid peroxidation status in sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage.
Janna Cropotova
og
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The 8th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Sted: Prague
Dato fra:
7. oktober 2017
Dato til:
10. oktober 2017
Arrangør:
Arrangørnavn: Univ. Chemistry and Technol. Prague + Wageningen Univ.
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Potential of fluorescence microscopy technique to assess lipid peroxidation status in sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage.
Bidragsytere
Bidragsytere
Janna Derks Cropotova
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2