Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1530743
Sist endret:
11. september 2018, 10:44
Resultat
Rapport
2014
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part I: Plant health and plant production
Leif Sundheim
Trond Hofsvang
Christer Magnusson
Gunnar Sundstøl Eriksen
Lars Olav Brandsæter
Guro Brodal
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-1
Antall sider: 127
ISBN: 978-82-8259-134-8
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-134-8
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2474296
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part I: Plant health and plant production
Bidragsytere
Bidragsytere
Leif Sundheim
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Trond Hofsvang
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
Christer Magnusson
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Gunnar Sundstøl Eriksen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Lars Olav Brandsæter
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
27
|
Neste
|
Siste »