Cristin-resultat-ID: 1530743
Sist endret: 11. september 2018 10:44
Resultat
Rapport
2014

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part I: Plant health and plant production

Bidragsytere:
  • Leif Sundheim
  • Trond Hofsvang
  • Christer Magnusson
  • Gunnar Sundstøl Eriksen
  • Lars Olav Brandsæter
  • Guro Brodal
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-1
Antall sider: 127
ISBN: 978-82-8259-134-8
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part I: Plant health and plant production

Bidragsytere

Leif Sundheim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Trond Hofsvang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi

Christer Magnusson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gunnar Sundstøl Eriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet

Lars Olav Brandsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 27 | Neste | Siste »