Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1538367
Sist endret:
18. juni 2018, 13:32
Resultat
Rapport
2014
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part V: Human health – pesticide residues
Christine Bjørge
Marit Låg
Ragna Bogen Hetland
Agnethe Christiansen
Lise Skretteberg
Åshild Kristine Andreassen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-5
Antall sider: 59
ISBN: 978-82-8259-137-9
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-137-9
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2479304
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part V: Human health – pesticide residues
Bidragsytere
Bidragsytere
Christine Bjørge
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Miljødirektoratet
Marit Låg
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Seksjon for farmakologi og farmasøytisk ved Universitetet i Oslo
Ragna Bogen Hetland
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Agnethe Christiansen
Forfatter
ved Divisjon for bioteknologi og plantehelse ved Norsk institutt for bioøkonomi
Lise Skretteberg
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
1
-
5
av
25
|
Neste
|
Siste »