Cristin-resultat-ID: 1538367
Sist endret: 18. juni 2018 13:32
Resultat
Rapport
2014

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part V: Human health – pesticide residues

Bidragsytere:
  • Christine Bjørge
  • Marit Låg
  • Ragna Bogen Hetland
  • Agnethe Christiansen
  • Lise Skretteberg
  • Åshild Kristine Andreassen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-5
Antall sider: 59
ISBN: 978-82-8259-137-9
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part V: Human health – pesticide residues

Bidragsytere

Christine Bjørge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Miljødirektoratet

Marit Låg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Farmakologi og farmasøytisk biovitenskap ved Universitetet i Oslo

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Agnethe Christiansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for bioteknologi og plantehelse ved Norsk institutt for bioøkonomi

Lise Skretteberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 5 av 25 | Neste | Siste »