Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1547817
Sist endret:
19. januar 2018, 17:16
Resultat
Populærvitenskapelig bok
2015
Food colours for bakery products, snack foods, dry soup mixes, and seasonings
Ioannis N. Pasias
Alexandros Asimakopoulos
og
Nikolaos S. Thomaidis
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Woodhead Publishing; 1 edition (March 3, 2015)
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig bok
Publiseringsår: 2015
Antall sider: 15
ISBN: 1782420118
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 1782420118
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Food colours for bakery products, snack foods, dry soup mixes, and seasonings
Bidragsytere
Bidragsytere
Ioannis N. Pasias
Forfatter
Alexandros Asimakopoulos
Forfatter
ved Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon
Nikolaos S. Thomaidis
Forfatter
1
-
3
av
3