Cristin-resultat-ID: 1547817
Sist endret: 19. januar 2018, 17:16
Resultat
Populærvitenskapelig bok
2015

Food colours for bakery products, snack foods, dry soup mixes, and seasonings

Bidragsytere:
  • Ioannis N. Pasias
  • Alexandros Asimakopoulos og
  • Nikolaos S. Thomaidis

Utgiver/serie

Utgiver

Woodhead Publishing; 1 edition (March 3, 2015)

Om resultatet

Populærvitenskapelig bok
Publiseringsår: 2015
Antall sider: 15
ISBN: 1782420118

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food colours for bakery products, snack foods, dry soup mixes, and seasonings

Bidragsytere

Ioannis N. Pasias

  • Tilknyttet:
    Forfatter
Aktiv cristin-person

Alexandros Asimakopoulos

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon

Nikolaos S. Thomaidis

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 3 av 3