Cristin-resultat-ID: 1550371
Sist endret: 10. juni 2018, 13:14
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Enzyme pre-treatment of soybean meal: Effects on non-starch carbohydrates, protein, phytic acid, and saponin biotransformation and digestibility in mink (Neovison vison)

Bidragsytere:
  • Hans Jakup Jacobsen
  • Katerina Kousoulaki
  • Ann-Sofie Sandberg
  • Nils-Gunnar Carlsson
  • Øystein Ahlstrøm og
  • Åge Oterhals

Tidsskrift

Animal Feed Science and Technology
ISSN 0377-8401
e-ISSN 1873-2216
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2018
Volum: 236
Sider: 1 - 13
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85041679576

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Enzyme pre-treatment of soybean meal: Effects on non-starch carbohydrates, protein, phytic acid, and saponin biotransformation and digestibility in mink (Neovison vison)

Bidragsytere

Hans Jakup Jacobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen

Katerina Kousoulaki

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Ann-Sofie Sandberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chalmers tekniska högskola

Nils- Gunnar Carlsson

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nils-Gunnar Carlsson
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chalmers tekniska högskola

Øystein Ahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »