Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1550371
Sist endret:
10. juni 2018, 13:14
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Enzyme pre-treatment of soybean meal: Effects on non-starch carbohydrates, protein, phytic acid, and saponin biotransformation and digestibility in mink (Neovison vison)
Hans Jakup Jacobsen
Katerina Kousoulaki
Ann-Sofie Sandberg
Nils-Gunnar Carlsson
Øystein Ahlstrøm
og
Åge Oterhals
Tidsskrift
Tidsskrift
Animal Feed Science and Technology
ISSN 0377-8401
e-ISSN 1873-2216
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2018
Volum: 236
Sider: 1 - 13
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.11.017
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2482678
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85041679576
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Enzyme pre-treatment of soybean meal: Effects on non-starch carbohydrates, protein, phytic acid, and saponin biotransformation and digestibility in mink (Neovison vison)
Bidragsytere
Bidragsytere
Hans Jakup Jacobsen
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Forfatter
ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen
Katerina Kousoulaki
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Ann-Sofie Sandberg
Forfatter
ved Chalmers tekniska högskola
Nils- Gunnar Carlsson
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nils-Gunnar Carlsson
Forfatter
ved Chalmers tekniska högskola
Øystein Ahlstrøm
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »