Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1559998
Sist endret:
4. januar 2019, 10:55
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
The influence of milk protein genetic polymorphism on the physical properties of cultured milk.
Isaya Appelesy Ketto
Jorun Øyaas
Tormod Ådnøy
Anne-Grethe Johansen
Reidar Barfod Schüller
Judith Narvhus
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
International Dairy Journal
ISSN 0958-6946
e-ISSN 1879-0143
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2018
Trykket: 2017
Volum: 78
Sider: 130 - 137
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2017.11.009
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85039172210
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The influence of milk protein genetic polymorphism on the physical properties of cultured milk.
Bidragsytere
Bidragsytere
Isaya Appelesy Ketto
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Jorun Øyaas
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Tormod Ådnøy
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Anne-Grethe Johansen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Reidar Barfod Schüller
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »