Cristin-resultat-ID: 1559998
Sist endret: 4. januar 2019, 10:55
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

The influence of milk protein genetic polymorphism on the physical properties of cultured milk.

Bidragsytere:
  • Isaya Appelesy Ketto
  • Jorun Øyaas
  • Tormod Ådnøy
  • Anne-Grethe Johansen
  • Reidar Barfod Schüller
  • Judith Narvhus
  • mfl.

Tidsskrift

International Dairy Journal
ISSN 0958-6946
e-ISSN 1879-0143
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2018
Trykket: 2017
Volum: 78
Sider: 130 - 137

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85039172210

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The influence of milk protein genetic polymorphism on the physical properties of cultured milk.

Bidragsytere

Isaya Appelesy Ketto

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Jorun Øyaas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Tormod Ådnøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Anne-Grethe Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Reidar Barfod Schüller

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »