Cristin-resultat-ID: 1580629
Sist endret: 20. april 2018, 12:30
Resultat
Poster
2018

Effekt av tørking på kvalitet av sukkertare (Saccharina latissima) til mat

Bidragsytere:
  • Pierrick Francois Denis Stévant
  • Erlend Indergård
  • Aðalheiður Ólafsdóttir
  • Hélène Marfaing
  • Wenche Merete Emblem Larssen
  • Joël Fleurence
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: Havbruk konferansen
Sted: Oslo
Dato fra: 18. april 2018
Dato til: 20. april 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: Norges Forskningsrådet

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effekt av tørking på kvalitet av sukkertare (Saccharina latissima) til mat

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Pierrick Francois Denis Stevant

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Pierrick Francois Denis Stévant
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Møreforsking
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Erlend Indergård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Aðalheiður Ólafsdóttir

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Hélène Marfaing

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Wenche Merete Emblem Larssen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »