Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1580629
Sist endret:
20. april 2018, 12:30
Resultat
Poster
2018
Effekt av tørking på kvalitet av sukkertare (Saccharina latissima) til mat
Pierrick Francois Denis Stévant
Erlend Indergård
Aðalheiður Ólafsdóttir
Hélène Marfaing
Wenche Merete Emblem Larssen
Joël Fleurence
mfl.
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Havbruk konferansen
Sted: Oslo
Dato fra:
18. april 2018
Dato til:
20. april 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: Norges Forskningsrådet
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Effekt av tørking på kvalitet av sukkertare (Saccharina latissima) til mat
Bidragsytere
Bidragsytere
Pierrick Francois Denis Stevant
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Pierrick Francois Denis Stévant
Forfatter
ved Møreforsking
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Erlend Indergård
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Aðalheiður Ólafsdóttir
Forfatter
Hélène Marfaing
Forfatter
Wenche Merete Emblem Larssen
Forfatter
ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
PROMAC: Energy efficient PROcessing of MACroalgae in blue-green value chains
Céline Rebours + 11 deltakere
Møreforsking
74 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1