Cristin-resultat-ID: 1580944
Sist endret: 25. september 2018, 14:29
Resultat
Faglig foredrag
2018

Direkte filetering og superkjøling av fisk, effekt på kvalitet og holdbarhet

Bidragsytere:
  • Karsten Heia
  • Bjørn Roth
  • Trond Løvdal og
  • Bjørn Tore Rotabakk

Presentasjon

Navn på arrangementet: Fagsamling slakting av laks og fremtidige løsninger for prosessering
Sted: Stavanger
Dato fra: 6. mars 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF) og Nofima

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Direkte filetering og superkjøling av fisk, effekt på kvalitet og holdbarhet

Bidragsytere

Karsten Heia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Bjørn Roth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Trond Karsten Løvdal

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Trond Løvdal
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 4 av 4