Cristin-resultat-ID: 158572
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2004

HR-MAS NMR to study quality changes in fish by-products

Bidragsytere:
  • Eva Falch
  • T.R. Størseth og
  • M. Aursand

Presentasjon

Navn på arrangementet: 7th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science
Sted: Copenhagen
Dato fra: 13. september 2004
Dato til: 15. september 2004

Arrangør:

Arrangørnavn: KVL

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2004

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

HR-MAS NMR to study quality changes in fish by-products

Bidragsytere

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

T.R. Størseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter

M. Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 3 av 3