Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1586984
Sist endret:
13. august 2018, 10:44
NVI-rapporteringsår:
2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018
You are what you eat? Differences in lipid composition of cod larvae reared on natural zooplankton and enriched rotifers
Arild Folkvord
Roland Koedijk
Otto Grahl-Nielsen
Sonnich Meier
Bernt Rydland Olsen
Geir Blom
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 24
Hefte: 1
Sider: 224 - 235
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/anu.12550
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85013395249
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
You are what you eat? Differences in lipid composition of cod larvae reared on natural zooplankton and enriched rotifers
Bidragsytere
Bidragsytere
Arild Folkvord
Forfatter
ved Pelagisk fisk ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen
Roland Koedijk
Forfatter
ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen
Otto Grahl-Nielsen
Forfatter
ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
Sonnich Meier
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Bernt Rydland Olsen
Forfatter
ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Forfatter
ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »