Cristin-resultat-ID: 1586984
Sist endret: 13. august 2018, 10:44
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

You are what you eat? Differences in lipid composition of cod larvae reared on natural zooplankton and enriched rotifers

Bidragsytere:
  • Arild Folkvord
  • Roland Koedijk
  • Otto Grahl-Nielsen
  • Sonnich Meier
  • Bernt Rydland Olsen
  • Geir Blom
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 24
Hefte: 1
Sider: 224 - 235
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85013395249

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

You are what you eat? Differences in lipid composition of cod larvae reared on natural zooplankton and enriched rotifers

Bidragsytere

Arild Folkvord

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Pelagisk fisk ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen

Roland Koedijk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen

Otto Grahl-Nielsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen

Sonnich Meier

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Bernt Rydland Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitetet i Bergen
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »