Cristin-resultat-ID: 1591846
Sist endret: 18. juni 2018, 11:48
Resultat
Faglig foredrag
2017

Er det mulig å endre salt og fett i spekepølse?

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff
  • Torunn T. Håseth
  • Stefania Bjarnadottir
  • Tom Chr. Johannessen
  • Ingunn Berget og
  • Lene Øverby

Presentasjon

Navn på arrangementet: Sluttseminar i En sunnere matpakke
Sted: Oslo
Dato fra: 12. desember 2017
Dato til: 12. desember 2017

Arrangør:

Arrangørnavn: En sunnere matpakke, Animalia

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2017

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Er det mulig å endre salt og fett i spekepølse?

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Torunn T. Håseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Stefania Bjarnadottir

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Tom Chr. Johannessen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ingunn Berget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »