Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1592891
Sist endret:
27. juni 2018, 12:48
NVI-rapporteringsår:
2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018
Water-soluble fish protein intake led to lower serum and liver cholesterol concentrations in obese zucker fa/fa rats
Aslaug Drotningsvik
Linn Anja Slåke Vikøren
Svein Are Mjøs
Åge Oterhals
Daniela Maria Pampanin
Ola Flesland
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Marine Drugs
ISSN 1660-3397
e-ISSN 1660-3397
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 16:149
Hefte: 5
Sider: 1 - 12
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/md16050149
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2503638
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85047195572
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Water-soluble fish protein intake led to lower serum and liver cholesterol concentrations in obese zucker fa/fa rats
Bidragsytere
Bidragsytere
Aslaug Drotningsvik
Forfatter
ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Vedde AS
Linn Anja Slåke Vikøren
Forfatter
ved Klinisk institutt 2 ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen
Svein Are Mjøs
Forfatter
ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved BioLab ved NOFIMA
Åge Oterhals
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Daniela Maria Pampanin
Forfatter
ved NORCE Klima og miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »