Cristin-resultat-ID: 1592891
Sist endret: 27. juni 2018, 12:48
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Water-soluble fish protein intake led to lower serum and liver cholesterol concentrations in obese zucker fa/fa rats

Bidragsytere:
  • Aslaug Drotningsvik
  • Linn Anja Slåke Vikøren
  • Svein Are Mjøs
  • Åge Oterhals
  • Daniela Maria Pampanin
  • Ola Flesland
  • mfl.

Tidsskrift

Marine Drugs
ISSN 1660-3397
e-ISSN 1660-3397
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 16:149
Hefte: 5
Sider: 1 - 12
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85047195572

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Water-soluble fish protein intake led to lower serum and liver cholesterol concentrations in obese zucker fa/fa rats

Bidragsytere

Aslaug Drotningsvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vedde AS

Linn Anja Slåke Vikøren

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 2 ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen

Svein Are Mjøs

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioLab ved NOFIMA

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Daniela Maria Pampanin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORCE Klima og miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »