Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1596078
Sist endret:
6. juli 2018, 10:25
NVI-rapporteringsår:
2018
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2018
Evaluating plate freezing of fish using natural refrigerants and comparison with numerical freezing model
Espen Halvorsen Verpe
Michael Bantle
og
Ignat Tolstorebrov
Bok
Bok
Proceedings of the 13th IIR Gustav Lorentzen Conference, Valencia, 2018
ISBN:
978-2-36215-026-5
Utgiver
International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Serie
Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2018
Hefte: 2018-3
ISBN:
978-2-36215-026-5
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.18462.iir.gl.2018.1164
ORIA
Søk i ORIA med 978-2-36215-026-5
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2583539
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85049855866
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Evaluating plate freezing of fish using natural refrigerants and comparison with numerical freezing model
Bidragsytere
Bidragsytere
Espen Halvorsen Verpe
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Michael Bantle
Forfatter
ved Termisk energi ved SINTEF Energi AS
Ignat Tolstorebrov
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Proceedings of the 13th IIR Gustav Lorentzen Conference, Valencia, 2018.
GL2018, .. 2018, International Institute of Refrigeration.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1