Cristin-resultat-ID: 1596078
Sist endret: 6. juli 2018, 10:25
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2018

Evaluating plate freezing of fish using natural refrigerants and comparison with numerical freezing model

Bidragsytere:
  • Espen Halvorsen Verpe
  • Michael Bantle og
  • Ignat Tolstorebrov

Bok

Proceedings of the 13th IIR Gustav Lorentzen Conference, Valencia, 2018
ISBN:
  • 978-2-36215-026-5

Utgiver

International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1

Serie

Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2018
Hefte: 2018-3
ISBN:
  • 978-2-36215-026-5
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85049855866

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluating plate freezing of fish using natural refrigerants and comparison with numerical freezing model

Bidragsytere

Inaktiv cristin-person

Espen Halvorsen Verpe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Michael Bantle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Termisk energi ved SINTEF Energi AS

Ignat Tolstorebrov

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings of the 13th IIR Gustav Lorentzen Conference, Valencia, 2018.

GL2018, .. 2018, International Institute of Refrigeration. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1