Cristin-resultat-ID: 1604343
Sist endret: 24. august 2018, 13:41
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2018

Effect of kernel Processing and acid treatment on fermentation charcteristics and nutritive value of Whole Crop wheat silage

Bidragsytere:
  • Karin Gerlach og
  • Karl Heinz Südekum

Utgiver/serie

Utgiver

Unisversitet Bonn

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2018
Antall sider: 568
ISBN: 9783869720449

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of kernel Processing and acid treatment on fermentation charcteristics and nutritive value of Whole Crop wheat silage

Sammendrag

additive cracking ensiling net energy starch hydrolysis

Bidragsytere

Karin Gerlach

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Karl Heinz Südekum

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 2 av 2