Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1604343
Sist endret:
24. august 2018, 13:41
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2018
Effect of kernel Processing and acid treatment on fermentation charcteristics and nutritive value of Whole Crop wheat silage
Karin Gerlach
og
Karl Heinz Südekum
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Unisversitet Bonn
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2018
Antall sider: 568
ISBN: 9783869720449
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9783869720449
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of kernel Processing and acid treatment on fermentation charcteristics and nutritive value of Whole Crop wheat silage
Sammendrag
additive cracking ensiling net energy starch hydrolysis
Bidragsytere
Bidragsytere
Karin Gerlach
Redaktør
Karl Heinz Südekum
Redaktør
1
-
2
av
2