Cristin-resultat-ID: 1615880
Sist endret: 28. september 2018, 16:02
Resultat
Mastergradsoppgave
2018

Funksjonelle egenskaper i fababønner (Vicia faba L.) ved varierende pH og ionestyrke

Bidragsytere:
  • Sine Martine Steien

Utgiver/serie

Utgiver

NMBU
NVI-nivå 0

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2018
Antall sider: 96

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Funksjonelle egenskaper i fababønner (Vicia faba L.) ved varierende pH og ionestyrke

Bidragsytere

Sine Martine Steien

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Jon Øvrum Hansen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Gerd Elisabeth Vegarud

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tora Asledottir

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »