Cristin-resultat-ID: 1617636
Sist endret: 3. oktober 2018, 14:26
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018

Effect of Processing of Whole Crop Wheat Silage on digestibility by cows

Bidragsytere:
  • Åshild Taksdal Randby
  • Elisabet Nadeau
  • Linda Karlsson
  • Erik Brodshaug og
  • Astrid Johansen

Presentasjon

Navn på arrangementet: XVIII International Silage Conference
Sted: Bonn
Dato fra: 24. juli 2018
Dato til: 26. juli 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: University of Bonn

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Fôring

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of Processing of Whole Crop Wheat Silage on digestibility by cows

Sammendrag

Total tract apparent digestibility of early dough and hard dough stage of maturity harvested Whole Crop Wheat by Dairy cows was examined in a latin square experimental design. The Whole Crop wheat was ensiled in big bales. The silage was either crushed or not crushed prior to feeding. The starch was completely harvested, regardless of stage of maturity or Processing.

Bidragsytere

Åshild Taksdal Randby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Elisabet Nadeau

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Linda Karlsson

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Erik Brodshaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Astrid Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 5 av 5