Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1617638
Sist endret:
19. februar 2019, 15:41
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2018
Effect of Processing of Whole Crop Wheat Silage on digestibility by cows
Åshild Taksdal Randby
Elisabet Nadeau
Linda Karlsson
Erik Brodshaug
og
Astrid Johansen
Bok
Bok
Proceedings of the XVIII International Silage Conference
ISBN:
978-3-86972-044-9
Utgiver
International Silage Conference
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2018
Sider: 388 - 399
ISBN:
978-3-86972-044-9
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-3-86972-044-9
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of Processing of Whole Crop Wheat Silage on digestibility by cows
Sammendrag
Total tract apparent digestibility of early dough and hard dough stage of maturity harvested Whole Crop Wheat by Dairy cows was examined in a latin square experimental design. The Whole Crop wheat was ensiled in big bales. The silage was either crushed or not crushed prior to feeding. The starch was completely harvested, regardless of stage of maturity or Processing.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Åshild Taksdal Randby
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Elisabet Nadeau
Forfatter
Linda Karlsson
Forfatter
Erik Brodshaug
Forfatter
Astrid Johansen
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1
-
5
av
5
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Proceedings of the XVIII International Silage Conference.
Gerlach, Katrin; Südekum, Karl Heinz. 2018, RFB
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1