Cristin-resultat-ID: 1617638
Sist endret: 19. februar 2019, 15:41
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2018

Effect of Processing of Whole Crop Wheat Silage on digestibility by cows

Bidragsytere:
  • Åshild Taksdal Randby
  • Elisabet Nadeau
  • Linda Karlsson
  • Erik Brodshaug og
  • Astrid Johansen

Bok

Proceedings of the XVIII International Silage Conference
ISBN:
  • 978-3-86972-044-9

Utgiver

International Silage Conference

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2018
Sider: 388 - 399
ISBN:
  • 978-3-86972-044-9

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of Processing of Whole Crop Wheat Silage on digestibility by cows

Sammendrag

Total tract apparent digestibility of early dough and hard dough stage of maturity harvested Whole Crop Wheat by Dairy cows was examined in a latin square experimental design. The Whole Crop wheat was ensiled in big bales. The silage was either crushed or not crushed prior to feeding. The starch was completely harvested, regardless of stage of maturity or Processing.

Bidragsytere

Åshild Taksdal Randby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Elisabet Nadeau

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Linda Karlsson

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Erik Brodshaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Astrid Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings of the XVIII International Silage Conference.

Gerlach, Katrin; Südekum, Karl Heinz. 2018, RFBVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1